Diari d´ Andorra 28 Desembre de 2.007



“Ha estat un muntatge!. Anirem fins el final per trobar els responsables!.”
Hauria dit l’antic “dimitit” ministre d’ordenament territorial i expresident del consell d’administració de la Sta! de retorn,ara, a les seves pastisseries.
“És un expert” podrien ser les paraules del portantveu de T-Systems empresa contractada per Govern arran del l’escàndol de les contrasenyes del correu andorra.ad gestionat per la Sta. i quines referències podeu trobar aqui: http://www.trabajobasura.com/t-systems.
És una greu errada de seguretat informàtica i una manca de responsabilitat.
Que un pirata informàtic entri al pàgina web de Govern avui al segle XXI, era de les noves tecnologies, quant s’està desplegant i venent una gran campanya amb la TDT,la fibra òptica, els esmorzars de la oficina d’innovació, Andorra 2020,etc.
És també una deixadesa, que dies després encara es pugui llegir: DISCULPEU LES MOLÈSTIES PÀGINA EN CONSTRUCCIÓ”. La pàgina del Govern del país!.
El servidor,al menys la Ip hi dirigeix, és gestionat per la Sta!. Utilitzen el Windows 2003 i l´ùltim canvi va ser el 6 de desembre del 2007. Qui és el culpable?.
Hi hauran més dimissions?. La lògica és que n’hi hagin. Amb l´escàndol de les contrasenyes de correu.andorra.ad, van dimitir al Sr. Director i posterior el Sr. President del consell d’administració.
Que haurà fet el Sr. pirata?. Només ha canviat la pàgina web d’entrada o també s’ha passejat per tota la casa,ha entrat fins la cuina i ha regirat tot lo que ha trobat per el camí?.
Si ha estat capaç de inserir un missatge a ben segur que ha copiat TOT lo que ha trobat per camí , s’ha fet un cafè o un cigaló a la cafeteria i poder també s’ha posat a mirar ATV.
Semblaria que va entrar a més llocs. Hi ha varies pàgines web que donen error o diuen que estan en reformes.
Complot o innocentada avançada?.
Tot plegat molt còmic. Recordo una sèrie de la tv francesa dels anys 60-70 anomenada Les Shadoks.:
On appelle passoire tout instrument sur lequel on peut définir trois sous-ensembles: l'intérieur, l'extérieur et les trous.”. “La notion de passoire est indépendante de la notion de trous et réciproquement”.
Quant forats més ha trobat el personatge “Kerem125”...
Son segures les dades de la Cass?. I les transaccions que es fan des de les farmàcies o consultoris i centres de salut?.
Per els usuaris de la xarxa hi ha unes normes bàsiques a respectar:
Un antivíric ,un talla focs i LLEGIR sempre abans de fer un click amb el ratolí i d’acceptar qualsevol cosa.
La segureta absoluta existeix. Desconnectar el cable telefònic.
Bon Any 2.008


Comentaris

Anònim ha dit…
Voto per que et posin de director a la Sta.

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials