Notas sobre el portal de Govern

Avís legal

www.govern.ad, és un domini d’Internet de titularitat del Govern d’Andorra.

Recomanacions d’accés:
- Navegador recomanat Internet Explorer 5, Mozilla Firefox 1.0 o superiors.
- Resolució recomanada Suporta 800x600 o superior

L’accés al portal del Govern d’Andorra i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des del portal del Govern d’Andorra.

L’usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d’aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

Política de confidencialitat
Protecció de dades personals
De conformitat amb la Llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat. Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l’empara de l’autorització conferida per l’usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i n’evitin l’alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.

Quan es demani que s’empleni un formulari en el qual es recullin dades de caràcter personal, s’informarà a l’usuari sobre el destinatari de la informació, la finalitat per a la qual es recullen les dades, la identitat i l’adreça del responsable del fitxer i la facultat de l’usuari d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades. Les dades personals recollides només seran tractades i/o cedides amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l’usuari.

En tot cas, l’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, mitjançant correu electrònic a l’adreça de correu corresponent de cada pàgina web.
Recollida de dades estadístiques
Únicament amb la finalitat d’oferir-li un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s’enregistren les seves adreces IP.
Política d’ús
Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

El Govern no és responsable dels danys causats per l’accés al web
o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents del Govern.

Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

Edifici Administratiu Prat de la creu,62
Andorra la Vella
Telèfon: 376 87 57 00
E-mail: portal@govern.ad
Url: http://www.govern.ad

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials