Irregularitats?

La Mútua no disposa del permís administratiu de Govern per la seva "xarxa de distribució" ni els contractes necessaris per la redifussió dels canals que ha estat oferint. Tampoc ha pagat els drets deguts.

http://www.partitsocialdemocrata.com/?p=5544

Comunicat de premsa del Comitè local del Partit Socialdemòcrata de Sant Julià de Lòria

Comitè local del PS de Sant Julià

Ara que el període vacacional... . Escoltant i parlant amb la gent constatem les situacions que considerem irregulars o perjudicials pel conjunt de la ciutadania de Laurèdia.

N’esmentarem tres:

1. CABLE MÚTUA: un motiu de neguit que s’afegeix a Sant Julià és el servei deficient que ofereix la Mútua Elèctrica pel que fa a la televisió per cable. Fa unes quantes setmanes va desaparèixer del ventall de canals contractats el Canal Plus, sense que es donés cap tipus d’explicació i sense avisar que això succeiria. Davant d’aquesta situació alguns abonats van telefonar a les dependències de la Mútua per conèixer-ne els detalls. Mai se’ls va donar resposta. Es continua sense saber el motiu de la desaparició d’aquest canal i si es preveu tornar-lo a incloure com a oferta televisiva. El detall anecdòtic de tot plegat és que en el seu lloc, ara es pot veure un canal prou conegut de dibuixos animats i pel·lícules juvenils. A més, Canal Plus ha desaparegut de les graelles de televisió per cable de la pàgina web de la Mútua. Cal dir que molta gent es va abonar al Cable per poder gaudir de Canal Plus. Això és notori. I ara es troben amb la mateixa quota mensual, sense cap descompte. Això sí, ara tenen el Disney Channel. Si utilitzem les paraules adequades, podríem dir que estem davant d’una situació de frau al consumidor. Si el cas es donés en un altre país, no dubtaria a emprar aquest terme.
El que demanem des del comitè local del PS és que el Comú, important accionarista de la Mútua –recordem-ho– demani explicacions, doni la resposta que exigeix l’abonat i posi fi a aquesta situació d’irregularitat...

***És vergonyós que una empresa que va voler instal-lar una xarxa de 15 canals amb tots els permisos i contractes necessaris dels propietaris dels drets l´any 1.997, obtingué com a resposta de Govern "L´espectre radioeléctric és propietat de tohom no hi ha una llei de telecomunicacions".
La mútua ja funcionava. Peró ja no pagaba els drets a les empreses dels canals que oferia ni tenia l´oportuna llicència de Govern. Hi ha estat funcionant fins ara.
Amiguisme?...Deixadesa?...

Cas a part el de la Sta. Sense llei de telecom i que amb el vist i plau de govern, es clar, contracten amb l´operador espanyol, compren el material, l´instal-len i a sobre ens fan pagar per la recepció.
Tot per ells. Els diners de la compra son els que han pagat els abonats amb trucades telefóniques amb preus abusius. Paga i calla!.

Lo més lógic, com a tots els països desemvolupats i moderns, és que la companyia estatal (de les poques que queden) instal´li les infraestuctures (transmissors i receptors, etc) i les llogui, i que una empresa privada ofereixi els serveis que desitgi pagan els impostos que govern fitxi i obviament amb continguts obtinguts legalment. La mateixa STA fins ara, després de pagar més de 2.000.000 € entre espanya i frança, no pagaba!.

Comentaris

Anònim ha dit…
A St Julià ens putejen la Mútua, els lliberals i els turistes que ja no hi paren.

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials