Complot?


TRES ANYS I UN DIA

6 d´octubre de 2005 - 7 d´octubre de 2009. La volta a andorra en 1097 dies.

Com pot ser que després de 3 anys no es comuniqui als OBLIGATS clients de l´Sta lo succeït?.

Quants més n´hauran de passar per connèixer la fi del culebró de les contrasenyes entre STA - APDA - GOVERN?.

No és prou greu que es desvelin les adreces de correu amb les seves respectives contrasenyes de 15.995 usuaris?. Govern, organismes oficials, ambaixades, advocats, empreses i usuaris en general. Sera un altre complot?.

Alguna cosa falla o alguna cosa no funciona. O poder és deixadesa o s´amaga alguna cosa?. Va savoir.

Un afer tan greu no es pot deixar de costat. Almenys jo no el vull deixar. Hi estic implicat com a denunciant del cas i com USUARI, OBLIGAT, de l´STA, la nostra estimada companyia de telecomunicacions. Les meves adreces i contrasenyes de correu també van estar publicades i no he rebut cap explicació.

Cada dia és més clar l´eslogan : "Paga i calla"!.

Dons si, tinc que pagar, ja que no tin més opció si vull trucar per teléfon, però no callo si tinc raó. Jo no ho accepto tot lo que ha passat i és per aixó que presentaré una denúncia. Un altre. La primera per aver trobat un arxius en un lloc no adequat i ara com a usuari.

Si alguna persona o empresa va publicar els arxius o va poder llegir i suplantar usuaris del servidor de correu andorra.ad, és té que sapiguer.
Es tenen que depurar responsabilitats. L´Sta deu explicacions. Molt fàcil va ser fer dimitir al anterior director però i el cap d´informàtica o de seguretat?. No hi pinten o pintaben rés?.

L´Sta ja que és una parapública té que estar al servei dels abonats i deixar de costat la prepotència. I també penso i crec que en referència a l´afer o bé Govern o bé el poder judicial alguna cosa i tenen que dir.

Atenen la resol-lució de l´Agència de Protecció de dades i també segons la famosa T-Systems tothom es va assebentar que l´STA NO ERA SEGURA. O és ara?.

Durant TRES ANYS I UN DIA, no s´ha fet rés, o al menys o sembla.

Bé, rés, rés tampoc. Alguna cosa si que s´ha fet: Rumorejar, muntar complots,atacar,elucubrar com els de T-Systems, la Gran Auditora Externa!, querelles amunt i querelles avall. Deixar-me 8 MESOS sense el meu ordinador portàtil, etc, etc.

TRES ANYS I UN DIA, després, resta encara una causa oberta contra persona desconeguda després de la denúncia de Govern...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials