Welcome Obama

Adieu, Mr. Bush,
El SHERIFF ja ha deixat el seu despatx.
La gran democràcia Nord-americana ja ha escollit el seu nou president.

Des de la foto de les Azores tot el món s´ha revolucionat. El trio d´ individus, Blair, Aznar, Bush escollits per els electors, van iniciar una guerra "il-legal", si és que alguna n´és! amb el resultat que tothom connéix. Terrorisme i atentats arreu. Londres, Madrid, Irak.

Sabut és que Saddam no era "un enfant de coeur" però el TRIO es va passar per el forro el madat de l´ONU amb el resultat de millers de morts en una invasió no aprovada per les Nacions Unides de quina organització els tres en formen part i els USA a part de no fer-ne cas ni en paga la quota.

Una democràcia on encara existéix la pena capital, una democràcia que amb les seves fórmules bancaries han fet i fan encara trontrollar l´economía mundial. Una democràcia on milions dels seus súbdits estan en la miseria sense treball i sense cobertura sanitària. Una democràcia que té empresonats moltes PERSONES a Guantànamo sense cap càrrec i sense la més mínima defensa. Una democràcia on el 80% de ciutadans tenen armes de foc a casa lo cual genera milers de morts violentes i masacres en escoles.

El SHERIFF ha fet lo que ha volgut i amb a l´aliança, el TRIO de mandataris, en invadir l´Irak per destruir les suposades instal-lacions nuclears i les armes de destrucció massiva lo únic que ha lograt és portar encara més miseria al Poble Irakià : millions de morts, atacs suicides i població sense recursos per poder sobreviure.
Peró per reconstruir el país, evidentment ho estan fent les empreses Americanes. L´Irak era el principal subministrador de petroli dels Usa!.

Ja esta. El poble Americà pot passar pàgina. També la resta del món. A ben segur que canviará per bé.
Obama, el primer president Afro-Americà negre dels Estat Units, ha expressat la seva voluntad de retirar l´exércit de l´Irak i parar una guerra il-legal i protegir els seus súbdits.

Welcome Obama.
http://www.barackobama.com/index.php

Comentaris

Salvador ha dit…
Si tot fos tan fàcil, però la dura realitat sempre s'acaba imposant.

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials