Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: de gener 2, 2008

Capítol 5 - Publicat a http://cabot.2myip.com

UN VESPRE trobo a INTERNET via el programa de P2P (compartiment d´archius) E-Mule un document comprimit en format RAR amb el títol 100 INTERNET EMAIL ADRECES que una vegada descomprimit, el títol del document en ALEMÀ, diu: ADRECES ACTUALITZADES I VERIFICADES EL MARÇ DE 2005!. FINS AQUÍ CAP REFERENCIA A A NDORRA!. Les explicacions següents, també en ALEMÀ , dirigeixen a varies Url´s. Tot seguit continua, el document,amb les 15.995 ADRECES DE CORREU ELECTRÓNIC ANDORRA.AD I LES SEVES CORRESPONENTS CONTRASENYES!. Es pot apreciar molt clarament que son 2 (DOS) documents de text enganxats un al costat de l’altra . Un amb les dades del usuari i l’altra amb les contrasenyes. En informàtica és una ABERRACIÓ . Hi han notes en Català i escrites a mà que es refereixen a altes i baixes i canvis de contrasenyes en un moment determinat. També i han les meves. 15.995 USUARIS del servidor de correu ANDORRA.AD al descobert. Particulars, empreses, ambaixades, advocats, policia,govern,b

Capítol 4 - L´entrevista al Diari d´Andorra

Imatge
Ni el Sr.Mabillon de T-Systems ni l’antic Ministre Sr. Pons,que va dir que tot era un muntatge, em faran callar. La Sta sempre ha estat mal gestionada i és encara avui INSEGURA (02-01-2008). Ho podeu preguntar al keren 125.

Capítol 3 - Complement informació APDA

Imatge
Aquesta compareixença va ser amb objecte fer callar certes veus acusadores,rumors i xafarderies. L´APDA, ja coneixia amb la denúncia i els fitxers aportats, les IP´s i les adreces de correu amb les seves corresponents contrasenyes publicades al E-MULE.