I continuen amb irregularitats

Salvador, Josep, Jordi, comentaristes del DdA i als signataris dels correus rebuts.

Ni jo ni ningú hauria pogut treure l´informació si hagués estat ben guardada.

Jo no la vaig treure. Me la van posar en el carro!.

Amb l´auditoria de l´Agència de Protecció de Dades es van detectar greus irregularitats dins la parapública però pot ser ningú va entrar-hi irregularment. Ja estava dins.

A l´Octubre del 2005 moltes empreses estrangeres entraven a l´ex STA via la seva intranet. Cosa que bastan freqüent en tots els àmbits empresarials però no sense una adequada seguretat i amb contractes de confidencialitat i amb mesures de control com les que esmento en el post "resum de la norma Iso 17799.

Vaig tenir el plaer de conèixer i parlar amb els tècnics de ERNEST & YOUNG al´APDA els quals veren CONSTATAR l´obertura de ports, routers i altres parafarnàlies de l´ex STA. Un programa de compartiment d´arxius estava funcionan!.

Sen l´APDA un organisme autònom creat per el Consell per vetllar com el seu nom indica, la protecció de dades, l´esmentada auditoria/test de seguretat va comportar una querella criminal contra l´Agència.
teniu que conèixer que s´els hi va impedir l´entrada a l´edifici nexus de Sta. Coloma i a l´avinguda Meritxell i aixó va motivar una altra querella criminal,. aquesta vegada de l´Agència de Protecció de Dades contra l´STA.

Un petit gran detall que tampoc deixarè de repetir és el que l´ex STA va atorgar la gestió de la facturació de tots els abonats a una multinacional amb seu a Madrid. Aquesta va subcontractar, etc., etc.
En els contractes del abonats no figura cap apartat on l´abonat n´estigui assabenat o en dongui el vist i plau.

Jo accepto totes les crítiques ja que per a mi son constructives i sempre sen aprèn. Les acusacions ja és una altra cosa. I si son anònimes passo olímpicament ja que notenen prou dignitat ni vergonya per donar la cara..
Jo si que ho faig, dic, parlo, escric, no m´amago. Amb educació.

Espero esdeveniments  tranquil, sense por, però indignat, emprenyat i amb sorpresa per el tomb que ha donat l´afer.

Bona tarda a tots.

Els comentaris al DdA el dia 18 03 2010:

http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=2858
dels qual m´acaven de confirmar la censura aplicada a segons quins.O no Sr. Solanelles?.
 Ah, i ja posaré una operadora telefònica per respondre a les teves trucades quant jo personalment no pugui respondre. No cal que ho menciones al diari que sen entera tothom.

cabot-j@andorra.ad

Web mail correu.andorra.ad ahir i avui

i rebie missatges a la meva bústia que segons la capçalera hi ha un altre destinatari?
Pot ser es culpa de telefònica Espanya?.


***Detalls enviats a l´APDA aquest matí.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El perill de les anomenades xarxes socials